Klubnyheder

Arnhem Cup

06.06.2017

Flotte resultater for Stautrup IF ved Arnhem Cup.


Henover pinsen har 4 forskellige hold været i ilden ved Arnhem Cup i Holland. Klubbens U13 drenge, U13 piger, U14 drenge og U14 piger gjorde alle en god figur og tog flere trofæer med hjem til pokalskabet.

Klokken var 20.00 torsdag aften, da spillere, trænere, forældre og buschaufføren Peter, trillede ud af parkeringspladsen på søholmvej. 51 ungdomsspillere var klar til at kæmpe for klubben under den hollandske pinsesol.
Inden vi kom så langt, skulle de unge dog have en på opleveren og efter en lang bustur, med en afstikker til Fleggaard, ankom vi til Amsterdam Arena klokken 07.00 fredag morgen. Her fik vi en rundtur på det største stadion i Holland og både drenge og piger var imponerede over det store stadion
Efterfølgende gik turen ind til centrum af Amsterdam, hvor der var mulighed for at shoppe lidt - og shoppet det blev der. Fidgetspinners og sommershorts var det store hit i varmen.

Om eftermiddagen gik turen fra Amsterdam til Arnhem, hvor turneringen blev afholdt – Her blev vi indlogeret i klasseværelser på en skole og efter aftensmaden, var det nogle højt motiverede SIF hold der gik til køjs.

Turneringen var indrettet således at drengene og pigerne desværre skulle spille på hver deres spilleplads, så det var ikke mulighed for at heppe på hinanden under kampene.

Thomas Krogh, der er U13 drengens træner fortæller:

”Stautrups U13 drenge havde en rigtig god tur til Holland med piger og drenge fra U13 og U14.
Stemningen ved CL-finalen på storskærm i Olympus (skolen hvor vi boede), Ajax stadion, kampene og at møde spillere fra andre lande, og naturligvis "at hæve pokalen" (2. pladsen på andendagen) er det spillerne fremhæver som det bedste.
Efter en svær første dag med 3 nederlag, deriblandt en god kamp mod puljens bedste hold fra Frankrig, vandt holdet 3 på stribe på 2. dagen og fik en puljefinale dér, som holdet dog tabte efter at have ført ved pausen..

Det var dog alligevel en tydeligt tilfreds træner der kunne give følgende status efter turen:

””Endnu engang en fornøjelse at være sammen med drengene”


Camilla Svejstrup, holdleder for U14D fortæller:

Vi kunne spille med i alle kampe, og gjorde en god figur. Vi vandt 2, spillede 2 uafgjort og tabte 2. Alle 6 kampe var tætte og blev afgjort på de helt små marginaler. Vi sluttede som nr. 2 i puljen og i Challenge Cup blev det til en 4. Plads.

U14 drengene stillede op i U15 rækken og måtte bide skeer med nogle velvoksne drenge:

”Det blev derfor ikke til en sejrspokal - men vi blev tildelt Fair Play pokalen for hele U15 rækken, en rigtig flot præstation af drengene og noget som de kan være meget stolte af. Godt gået.

På pigesiden var U13 pigerne, under ledelse af Patrick Munck og Annie Hansen, rigtigt godt med i turneringen. I det indledende gruppespil blev det til 2 sejre og en uafgjort mod et stærkt hold fra Køln – Det betød at pigerne var videre til ”Champions cup” på 2. dagen. De blev lagt ud med en sejr, inden pigerne i semifinalen måtte se sig slået med 2-1, af de senere vindere af turneringen fra SGS Essen.
Bronzekampen lå længe på vippen, men et fransk hold med nogle velvoksne piger, endte med at vinde på fysikken og derfor blev det alt i alt til en fjerdeplads for U13 pigerne.

”Det har været en stor oplevelse for pigerne, såvel som trænerne og niveauet har været rigtigt højt – Pigerne er på vej i den rigtige retning”

U14 pigerne var ligeledes tilmeldt U15 turneringen og efter lidt start vanskeligheder var der også stor ros til holdet. Pigerne har aldrig spillet 11 mands før, men stort set alle hold der spillede imod dem, kom med rosende ord – især teknisk og fightermæssigt blev pigerne rost. Desværre måtte holdet nøjes med en 10 plads i turneringen, da alt det gode spil og de mange chancer ikke blev omsat til mål.

Julie Jensen og Camilla Søballe styrede løjerne på sidelinjen og var med til at skabe godt humør på turen.

Alt i alt, har det være en positiv oplevelse for alle 51 spillere og 11 voksne.

Til sidst skal der lyde en stor tak til alle dem der har været med til at gøre turen mulig og til lasertryk.dk der sponserede spillertrøjer til alle 4 hold.