Klubnyheder

Stautrup Cup 2.0

11. august 2015, 09.46

Det amerikanske lotteri havde i år en flot førstepræmie leveret af Stavtrup Cykelcenter. Den heldige vinder blev Alan Thomsen. Til højre ses cykelhandler Peter Rørmand.

Efter et turbulent år for klubben med ny ledelse og ny struktur lå sommerens højdepunkt Stautrup Cup til ikke at blive til noget i 2015. Den gamle ledelse havde takket af, og der var i første omgang ingen til at tage udfordringen op. Men så meldte nogle lokale gutter sig til at genrejse Stautrup Cup og om muligt sætte ambitionsniveauet endnu højere.

- Vi syntes, det var synd, at cuppen skulle stoppe, for det er jo en fed dag og en ordentlig fest, der giver et pænt overskud til klubben, så derfor tog vi udfordringen op, siger Henrik Zappe fra styregruppen.

Flot sponsoropbakning

Udover fokus på det sportslige var der også fokus på bundlinjen og på at få det hele til at løbe rundt og gerne med et overskud. Det lykkedes ved blandt andet at skaffe seks lokale virksomheder, der som sponsorer var med til at sikre grundlaget for cuppen. Sparekassen Kronjylland, Rema1000, Stavtrup Cykelcenter, EDC Aros, Nord Advertising og Sportmaster gjorde i første omgang cuppen mulig, og nu håber arrangørerne, at borgerne i Stavtrup vil give deres bidrag tilbage i form af støtte til de lokale virksomheder – og at der er støtte til endnu et arrangement næste år.
Båret af frivillige

- Stautrup Cup siger mange tak for i år. Det har været en super god dag. 310 glade fodboldspillere med familie, venner og masse af Stavtrup-borgere lagde vejen forbi anlægget og fik dagen til at gå op i en højere enhed. Vi havde naturligvis sørget for, at vejret ville være perfekt fodbold- og fadølsvejr. Der blev spillet en masse flot bold – dog også noget, der ikke var så kønt. Tak til alle vores sponsorer og de frivillige, der har hjulpet til før, under og efter Stautrup Cup. Vi behøver ikke at nævne nogen navne, for I ved godt selv, hvem I er. Uden jer ville det aldrig kunne lade sig gøre, så tusind tak for indsatsen, siger folkene bag styregruppen, Michael Poulsen, Jesper Pedersen, Lasse Mortensen, Karsten Bunch og Henrik Zappe.

Husk, at man altid kan følge med i den næste Stautrup Cup og Stautrup IF Fodbold på facebook.

Fakta:

31 hold deltog i tre rækker
330 til spisning

41 fustager øl blev der drukket

700 pølser og 200 sandwich blev spist

Klubnyheder