Klubnyheder

Fodbold-lørdag på Morfar Park

21.08.2015

Foto: Birgit Skou Fotografi

Studenterholdet JAI står på menuen, når førsteholdet lørdag skal forsøge at spise sig ind på modstanderne i serie 2.

De første to kampe er vundet, og det er gået nogenlunde.

- Vi er kommet godt i gang med de to sejre. Vi har ikke været overlegne i kampene, men vi har forsøgt at fortsætte det spilkoncept, vi begyndte med sidste år, siger cheftræner Martin Skov.

Holdet har fået tre nye spillere i sommer og har allerede givet debut til Jesper Gammelgaard, der kommer fra Brabrand. Spilkonceptet med at have bolden viser sig nu at virke.

- Det handler for os om at skrabe penge sammen. Der er ikke noget, der stikker ud i vores spil, og jeg tror faktisk, at vores niveau er det samme som sidste år. Men hvor vi sidste år ikke fik så meget modstand, så spillede vi også kun 80 procent af, hvad vi kan. Sådan er det ikke nu. Nu er vi bedre og hårdere matchet af dygtigere modstandere, og så tvinges vi til at bruge flere ressourcer, finde et andet gear, siger Martin Skov.

Gearet på lørdag skal være højt. Kampen spilles på hjemmebane mod JAI, der også er oprykkere fra serie 3.

- Vi regner med at være toneangivende. Vi kender dem ikke så godt, men vi forventer, at de er godt organiseret og vægter det fysiske frem for det pæne, siger Martin Skov.

Pænt eller ej, bare der kommer pænt med tilskuere, så giver spillerne den en ekstra skalle.

- Det betyder rigtig meget, at der kommer mange mennesker. Spillerne lægger mærke til den gode stemning. De nyder støtten og synes, det er fedt og giver dem lige det sidste, siger Martin Skov.

Der er flere kampe på programmet lørdag, blandt andet U16 Drenge, U13 Piger og andetholdet i senior, der helst skal rykke op i år mens førsteholdet skal blive i serie 2.

Og så er der selvfølgelig åbent i kiosken, hvor der serveres kolde øl og vand, varme pølser, frosne is, nachos og slik.

Førsteholdets kamp spilles klokken 13:30, så kom forbi.