Klubnyheder

​Sparekassen Kronjylland er ny hovedsponsor

7. september 2015, 09.31

Fodboldklubben har indgået en tre-årig aftale med den lokale Aarhus-afdeling af Sparekassen Kronjylland, der gerne vil støtte en klub som Stautrup IF Fodbold.

Pia Avnsted fra Sparekassen Kronjylland afleverer de første 20.000 kroner til klubformand Peter Kaarup. Foto: Birgit Skou Fotografi


- Klubben har et slogan, der hedder "en klub for alle”, og det passer rigtig godt til os som sparekasse. Om du er en stor eller lille virksomhed, om du er advokat eller ufaglært. Hos os er der som i klubben plads til alle. Derudover er det helt naturligt for os at engagere os i de lokalområder, hvor vores kunder bor. Det er en helt central del af vores formål, og det gælder naturligvis også i Stautrup, siger Jan Salling fra Sparekassen Kronjylland.

Aftalen er på 45.000 kroner plus moms årligt, og det er penge, som klubben rigtig godt kan bruge.

- Vi er rigtig glade for, at Sparekassen Kronjylland støtter det lokale idrætsliv i Stavtrup og ikke mindst set i lyset af min egen rolle som formand og ansat i erhvervsafdelingen i Sparekassens erhvervscenter i Aarhus. Støtte til en klub som vores er afgørende for vores udvikling, og for at vi kan gøre noget for vores mange medlemmer, så det er vi super glade for, siger formand i Stautrup IF Fodbold, Peter Kaarup.

For sparekassen er det ikke blot støtte. Her håber man, at der også går noget den anden vej.

- Vi er sikre på, at vi får et godt samarbejde, der kan skabe endnu mere liv i en god klub. Derudover håber vi selvfølgelig, at nogle af de mange mennesker i og omkring klubben kunne tænke sig at høre, hvordan vi også kan hjælpe dem med deres bankforretninger, siger Jan Salling.

Og det bakker klubformanden op om.

- Jeg vil naturligvis som formand opfordre alle, der går i bankskiftetanker, om at tage fat i mig, så skal jeg nok tage mig kærligt af dem og sørge for at gøre et eventuelt bankskifte til en god oplevelse for alle, siger Peter Kaarup.

De første penge er allerede betalt til klubben, og de næste rater falder i foråret 2016 og 2017.Sparekassen Kronjylland gik også forrest, da der skulle gives støtte til det nyrenoverede klubhus. Hele 20.000 kroner blev der givet til klubhuset og anlægget på Søholmvej, og sparekassen var også hovedsponsor til årets Stautrup Cup.

Allerede nu vil man kunne se de første tegn på, at der er kommet ny hovedsponsor. Bannere og streamers vil bære sparekassens navn, og på de digitale medier og til lokale events kan man også støde på logoet.

Klubnyheder