Klubnyheder

Fodboldskole for de mindste

27. september 2015, 20.04

Sidste års succes med fodboldskole blev i weekenden fulgt op med bravourDer blev gået til vaflerne, da Stautrup Fodbold i weekenden igen i år afholdt fodboldskole for de mindste. DBU’s Skattejagt er for alle drenge og piger fra 5-7 år og havde i år deltagelse af 24 drenge fra henholdsvis Stautrup, Harlev og Kolt/Hasselager.
- Deltagerantallet var ikke så højt som vi havde håbet på, til gengæld var temperaturerne og den blå himmel helt perfekt, siger Thomas Lignell, som i år var koordinator.
Skolen blev gennemført med 24 børn, der var på fra start til slut.
- De ydede alt, hvad de havde og morede sig. At dette kunne lykkes skyldtes i høj grad skolens trænere, Thomas Reinholt og Jan Bechmann, der mødte op og gennemførte skolen med et stort engagement og en iver, der smittede af på både børn og forældre. , siger Thomas Lignell.
- Samtidig skal børnenes forældre heller ikke glemmes, DBU foreskriver at både børn og voksne er på fodboldskole, det betyder naturligvis ikke at forældrene også laver diverse øvelser hele weekenden, men der hvor de skulle bruges, var de på. Der blev snittet frugt, lavet saftevand, varetaget diverse stationsøvelser og ydet opbakning begge dage, uden den hjælp havde børnenes oplevelse ikke været den samme, siger Thomas Lignell.
Stautrup Fodbold glæder sig allerede til næste års skattejagt og håber på endnu flere deltagere end i år.

Klubnyheder