Klubnyheder

100 flere medlemmer i 2015

28.02.2016

I et forrygende 2015 er der kommet flere betalende medlemmer i Stautrup IF Fodbold


Billedet er fra Skattejagten 2015 på klubbens baner


Den nye start i fodboldklubben kan tydeligt ses i medlemstallet. 100 flere betalende medlemmer er kommet til i 2015 i forhold til året før. Det skyldes både flere hoveder men også en bedre procedure via holdsport til at styre opkrævning af kontingenter og dermed flere, der nu betaler kontingent.

- Det er naturligvis glædeligt, at vi både får nye medlemmer og flere betalende medlemmer med Holdsport – det er til gavn for både klubben og medlemmerne, siger formand Peter Kaarup.

Klubben har netop holdt generalforsamling, hvor det også kom frem, at der i 2015 var et overskud på godt 50.000 kroner.

- Sidste år var år nul efter den nye start. Vi havde en masse udgifter, blandt andet skyldte klubben 50.000 kroner til Sportmaster, og så brugte vi en del penge på at renovere klubhuset. Men alt i alt et godt år, sige formanden.

Overskuddet skal også ses i lyset af, at Stautrup Cup 2015 gav et overskud.

- Desuden har Stautrup Cup derudover bidraget med 70.000 kroner, som vi kan lægge oveni, og som vi er utroligt glade for – så samlet kommer vi ud med 120.000 kroner inklusive Cup´en. Og det reelle overskud i klubben kommer faktisk fra kiosken. Så med stram styring og flere besøgende/handlende har vi vendt økonomien i kiosken og samtidig fået et bedre og bredere sortiment i kiosken til fornuftige priser. Nu gælder det om at forsætte ad den vej og holde fokus, stå sammen og hjælpe, hvor man har muligheder, så vi på den måde samtidig beviser overfor klubbens samarbejdspartnere, at vi driver en fornuftig forening og ikke mindst over for kommunen, når vi skal i dialog med dem om kunstgræsprojektet, siger Peter Kaarup

Fodboldklubben går dog et sværere år i møde, da Stautrup Cup 2016 (måske) hænger i en tynd tråd på grund af festival i Skanderborg og tidlig skolestart, og klubben netop har skiftet Sportsmaster ud med Sport24 og dermed også skifter fra Hummel til Adidas. Det forventer vi dog rigtig meget godt af, det samarbejde, som i den grad også kommer til at smitte af på medlemmerne. Men det kommer der mere om senere, siger Peter Kaarup.

Referatet fra generalforsamlingen kan læses her