Klubnyheder

Fodboldklubben har brug for din hjælp…

09.03.2016

Skal det igen i år være Zappe og Søndergaard, der går forrest, når fodboldklubben har brug for en opfriskning?Nej, vel? Så ryd kalenderen nogle timer den 2. april og kom til arbejdsdag i fodboldklubben. Der er brug for hjælp med at gøre klubhuset, træningsanlæg og Morfar Park klar til den kommende sæson.


Sæsonen er lige ved at gå i gang, og på årets bedste forårsdag - den 2. april - har vi valg at lægge en arbejdsdag med tilhørende frokost, kage og drikkevarer.


- Jeg håber at se så mange medlemmer som muligt til en hyggelig dag, hvor et godt fremmøde gør det opgaverne overkommeligt for alle, siger formand Peter Kaarup.


Blandt opgaverne er:

- Nettene skal sættes i målene

- Spillertøj gøres klar og tasker pakkes

- Bolde skal skiftes og pumpes

- Boldrummet gøres forårsklart

- Banerne opmåles og kridtes

- Forskellige forefaldende opgaver med klargøring udvendigt og indvendigt som blandt andet fejning, maling og udskiftning af slidte effekter

- Mindre diverse og ad hoc opgaver


Tilmelding direkte til formanden på formand@stautrupfodbold.dk eller trænere/holdledere, så vi kan få købt tilstrækkeligt med mad og drikke.


- Jeg håber, rigtig mange vil dukke op, for det plejer at være rigtig hyggeligt, siger Peter Kaarup.


Arbejdsdagen begynder klokken 10 og slutter som regel ved 16-tiden. Har du kun mulighed for at være i klubben en-to timer, så er det også fint.

Sidste år tog en samling frivillige en ordentlig tørn. I år er opgaverne mere tilforladelige.