Klubnyheder

Vellykket arbejdsdag i klubben

03.04.2016

Så er lørdagens arbejdsdag i klubben vel overstået - og de 30 frivillige hænder nåede en masse, fortæller formand Peter Kaarup, der er rigtig glad for den store støtte til at give en hånd med.

- Tusinde tak for hjælpen til alle i dag - dejligt at se så mange deltagere og en fed energi hele dagen. Vi fik lavet rigtig mange ting bl.a. malet terrassen hvid med oliemaling (ikke lige det Ole Bay havde regnet med skulle igennem hans malersprøjte :-)), hvor Ismael tog en kæmpe tørn med sprøjten, og vi andre rendte efter med pensler og ruler, siger formanden.

- Poul og Kasper fik "lukket" i fællesrummet, så det igen er muligt at holde møde i fællesrummet uden at blive forstyrret eller forstyrre andre i rummet - dejligt.

- Kridterne, Allan og Finn, var tyvstartet og faktisk færdige, da vi andre mødte ind :-)

- Zobayrs drenge malede udskiftningsboksene efter Torben og Michael havde skiftet taget. og seniorerne tog sig kærligt af støvlevaskerummet, sorterede tøj og deltog aktivt i den generelle oprydning.

- Så nu ligner klubhuset noget, vi lige er flyttet ind i, lyder det fra en glad formand.

Desuden blev der samlet blade, affald og ryddet op i alle kroge, buske og hjørner og kørt på lossepladsen i stor stil, så alle kan møde ind til en Morfar Park, der fremstår rigtig fin og indbydende både for egne medlemmer men også dem, der besøger os.

Middagsmaden blev til grillpølser og brød med tilbehør og der blev udsolgt.

Det hele blev krydret med en sejr til 2. holdet på 4-2 på Morfar Park i et fantastisk smukt forårsvejr.

- Fedt og endnu en gang tusind tak til alle, der deltog med en hjælpende hånd.

- Afslutningsvis så lad os nu hjælpes ad med at holde klubben og omgivelserne pæne og rydelige - det er altså rarere for alle at komme til et omklædningsrum eller en terrasse, som fremstår pæn og ordentlig, siger formand Peter Kaarup til.

Rigtig god fornøjelse i foråret og pøj pøj med kampene.

De bedste fodboldhilsner

Peter Kaarup
Formand